Jó kapcsolatban álltunk mindig is.. de az utóbbi pár évben főleg..
Nem véletlenül becéznek néhányan Gombóc Artúrnak..Pedig azért nem is elégszem meg mindenféle fajta csokival ám..Valamiféle mikulás kakaómasszával nem tudnátok megvesztegetni, ám de mondjuk egy fincsi noisette-s Milkával annál inkább..:):)

Érdekes, de annyira nem emlékszem, hogy kisebb koromban ennyire édességmániás lettem volna. (talán olyan kép van csak a fejemben,hogy kanállal ettem a Nutellát, na de hát azt csak úgy lehet igazán, szóval ez még nem jelenti azt,hogy édességmániás vagy..:)

Amióta feljöttem Budapestre azóta van inkább az életemben jelen. Simán képes voltam többször is lemenni egy-egy hétvégén a boltba csak azért, hogy vegyek egy tábla csokit,amit utána kb. 20 percen belül el is pusztítottam. (mert megérdemlem, haha)

Most, hogy végig gondolom (de lehet, csak magamat próbálom meggyőzni) elég kevés édesség van amit vissza tudok könnyedén utasítani. (na jó, ha valamiért elhatározom magam,hogy nem eszem akkor nyilván, de most ne az extrém esetekről beszéljünk.)

De azért van néhány amiért meg sem mozdulnék, és még ha az orrom előtt húzkodnátok sem érdekelne:

1. Télifagyi
2. Mű mikulás (az a szarízű kakaómassza)
3. Gagyi műízű szaloncukor
4. Nyalóka
5. Lekváros édességek (ezekkel elvagyok, de általában nem lehet vele felcsigázni)
6. Olyan édességek, amik valaminek az utánzatai ezért ultra szarok. (pl. az egyik kedvenc belga tenger gyümölcsei formájú bonbonomat hamisítják és míg az eredeti isteni finom, addig a fake változat extra gelly és rossz ízű.)

Amúgy nem egyértelmű mindenki számára  miért is szeretem a csokit?

A csoki nem kérdez hülye kérdéseket, a csoki megért, a csoki meghallgat.

 
Na jó azért leírom, hogy értsétek.. a csoki és a finom sütik mindig ott voltak értem, megérezték, ha épp rossz pillanataim voltak, nem kérdeztek feleslegesen, csak tették a dolgukat és felvidítottak..hát ennyi..:)
 

Nos mivel én és az édességek kapcsolata már több éve tart, mindenképpen úgy gondoltam,hogy tartozom neki annyival, hogy innentől fogva gyakorta megemlítem majd a blogomban, de majd láthattok mindenféle érdekességet az édességek világából.:)

Please like and share:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.