Teli célokkal neki vágsz az új évnek..

Van benned bizonytalanság, hiszen nem teljesen áll össze a kép az életed minden

kockáját illetően.

De nyugodt vagy mert tudod,hogy valahogy lesz, valahogy mindig is volt,ezért most sem lesz másképp..és minden megoldódik úgy ahogy Neked a legjobb.

Majd kapsz egy olyan hírt, ami oly módon csap fejbe, mintha tényleg egy baseball ütővel látnád lassítva a saját fejed mozgását, amint még a vér is kicsapódik a szádból az ütődéstől, na akkor elég nehéz nyugodtnak és kiegyensúlyozottnak maradnod.

Kép: giphy.com

Megfogadtam magamnak, hogy sokkal kevésbé fogok fennakadni szituációkon, nem drámázni és nem belelovalni magam szar helyzetekbe. De amikor egy olyan csalódás ér, amire gondolni sem mertél korábban,  mert egy emberben csalódsz, akiről nem gondoltad, hogy már jobban hátba tud szúrni..na az az igazi..

Még ha nem jelent sokat Neked, az ember maga, de a gerinctelenség ettől függetlenől elég nagy erővel tud odalökni a falnak még ilyen esetben is.. Aztán összeomlasz, egy pillanatra elszürkül a világ, majd jön a szokásos kérdés, hogy miért így? Miért most? Miért velem?

Legszívesebben üvöltenél, vagy sírnál,vagy szétvernél egy szobát tele tányérokkal, csak hogy kiadhasd a dühöt, haragot, csalódottságot amit érzel.. Aztán leülsz..Megállsz egy percre és elgondolkozol azon miért is volt ez..

Miért kaptad? Mindennek oka van, próbálod magad nyugtatni.

Végülis maga a szituáció nem lett sokkal rosszabb amit a csalódásod okozott..Hmm, na jó, akkor ha kidühöngtem magam, gondoljuk csak át érett módon az egészet.


Hmm, tehát: A változás mindig jót hoz és mindig valami új és sokkal jobb jön igaz? Minden úgy van ahogy lennie kell, nem szabad az okon agyalni feleslegesen, sokszor úgysem az számít. 

Rendben, akkor most vessünk véget az önsajnálatból, ennek így kellett lennie, talán így még könnyebb továbblépni ebből a dologból.

Nem engedem hogy egy adott dolog ennyire bemásszon a lelkembe!Kicsit
érzéketlenebbnek kell lenni, ilyenkor biztosan nem szabad a lelkemre venni a dolgokat, ezt kell tanulnom idén mindenképpen.

Minden azért van, hogy fejlődjünk, hogy lépkedjünk előre a hosszú útunkon, a

fájdalomtól, és a kudarcoktól leszünk erősebbek! Mindig ismétlem ezt magamban és nektek is, mert így van!

Ez az év márpedg akkor is sokkal jobb lesz!!

JB

Please like and share:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.