Az év azon időszaka amikor mindenki ezerrel szövögeti terveit, újévi fogadalmain töri fejét és extra módon motivált,hogy ő most aztán idén megváltja a világot és megvalósít mindent amit idáig nem tett.
Vajon miért alakul ki ennyire erőteljesen bennünk az érzés, hogy majd most, majd idén?
Ha mélyen magunkba nézünk, akkor be kell látnunk,hogy aki igazán céltudatosan él, és halad a terveivel, annak nem kell egy január, vagy egy új év ahhoz, hogy mindent másképp csináljon, vagy megváltoztasson, csak azért mert egy új évforduló jött el. Az új fejezet, az új lehetőség minden nappal megadatik, mindig csak egy döntés kérdése, hogy mit kezdünk az adott lehetőséggel.

 Amikor felkelünk eldönthetjük, hogy mosolygunk és hálát adunk mindazért amink van, vagy elkezdünk keseregni azon, hogy fel kell kelni, nem aludhatunk tovább és dolgozni kell menni. Leginkább akkor nyílik fel a szemünk ebben a témában amikor elvesztünk valamit amit természetesnek vettünk előtte..az egészségünket, a munkánkat, a párunkat, autót, lakást, stb. A legapróbb dolgokért is hálásnak kell lennünk, hiszen így lehetünk biztosak abban, hogy még többet teremthetünk belőle életünkben!

Közben fontos, hogy legyenek nagy álmaink!

Akinek a hétköznapi mókuskerék élet nem elég és többet akar, aki arra törekszik hogy megvalósítsa magát és annak a szenvedélyének élni ami motiválja minden pillanatban, annak különösen fontos, hogy ne érje be a kicsi álmokkal!

Ezt a motivációt és inspiráltságot kell fenntartani még akkor is amikor elesel, amikor belesüppedsz  a magányba, vagy egy egy csalódásba, ami akkor is cselekvésre kényszerít mikor nagyon fáj és kockázatosnak tűnik!

Ha megtaláltad ezt a dolgot, ami téged energikussá, izgatottá tesz, igazán szerencsés vagy, akkor viszont tegyél meg érte mindent!
Ne hagyd, hogy a lustaságod, a kifogásaid, a barátaid ellenvéleménye vagy bármi eltántorítson tőle!

Még nem tudom hogy én utam mi pontosan, de abban biztos vagyok,hogy többre vagyok hivatott mint ahol jelenleg tartok,és ezért meg teszek mindent hogy eljussak oda,persze közben élvezem az utat,és átadom magam a pillanatoknak!

Please like and share:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.