Eljött az én időm!
Van munkáám!Végre!! El sem hiszem! Múlt szerdán voltam egy cégnél 2.körön, 4 dán kolléga interjúztatott, izgultam nem mondom, hogy nem, de jól ment!
Főleg,hogy rengeteget segített, hogy előtte találkoztam egy angol indiai ‘guruval’ aki több mint 20 évig foglalkozott emberek képzésével, HR területtel,így segített nekem a felkészülésben.
Olyan helyzetekbe hozott amik előfordulhatnak egy interjún,kihívás elé állított,és átbeszéltünk pár releváns dolgot,és így sokkal felkészültebben tudtam menni.
Szóval másnap érkezett a hívás az interjú kimenetelét illetően. A Hr-es hölgy nagyon kedvesen, kiegyensúlyozottan közölte velem,hogy  ENGEM választottak!
Kép: Giphy.com
Nagy boldogsággal tölt el,hogy engem választottak, annyira örülök neki!! Szuper érzés, amikor egyik pillanatról a másikra ilyen dolog történik az emberrel, amikor igazán érzed azt,hogy számítasz, és igen Te vagy aki nekik kell!
Egyértelműen bebizonyosodott az megint az életemben, hogy igenis a VÁLTOZÁS JÓT HOZ, és hogy amikor becsukódik egy ajtó, kinyílik egy másik, és még sorolhatnám ezeket a közhelynek tűnő, viszont mégis igaz és ideillő mondatokat. Én megint kaptam egyértelmű visszajelzést, hogy így van és ezek a mondatok valóban óriás erővel bírnak.
Szóval mindenkinek köszönöm, aki izgult értem, támogatott,és biztatott, jövő hétfőn kezdek!:)
JB
Please like and share:

One thought on “Végre!”

  1. Gratulálok!
    Remélem élvezed az új munkád!!!
    Írhatnád a folytatást, hogy érzed magad, milyenek a kollégák , és milyen kalandjaid vannak… Várjuk a folytatást!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.